Oplever du problemer i dit parforhold?

Er du og din partner kørt fast i en ond cirkel, der er svær at bryde? Skændes I meget? Oplever I problemer i sexlivet, der skaber afstand imellem Jer? Lider jeres relation under problemer med tillid og jalousi? Eller er det som om, jeres parforhold er gået helt i stå og I har mistet følelserne for hinanden?

Så kan parterapi være løsningen.

 

Overvejer du/I at blive skilt?

Er du i tvivl om, om du og din partner overhovedet skal være sammen? Er afstanden imellem din partner og dig blevet så stor, at det kan være svært at se eller overhovedet ønske en fælles fremtid?

Hvis tvivlen hos en af parterne i et parforhold er stor vil parterapi som oftest ikke være den mest hensigtsmæssige behandlingsform. Men hvis du eller din partner nærer tvivl om, om I skal forblive et par kan det stadig være en meget god idé at have nogle at tale med, som kan hjælpe dig/din partner til at blive mere afklaret. Læs mere om den rådgivning jeg i sådan situation vil anbefale her.

 

Skal I skilles, eller er I allerede skilt og oplever I problemer hermed?

Er du og din partner i gang med at blive skilt eller er I allerede blevet skilt og er der udfordringer hermed? Så læs her mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig/Jer.

 

Har du og din partner problemer med at kommunikere konstruktivt til hinanden?

Måske mærker du en tæt kontakt til din partner og en gensidig tro på, at I er rigtige og gode for hinanden. Men så er der bare liiiige det der med kommunikationen. Oplever du, at du og din partner nemt misforstår hinanden eller at en samtale kører af sporet og væk fra sagens kerne? Har I tendens til at falde ind i nogle uheldige mønstre, når I drøfter et emne, såsom løsning af praktiske opgaver eller vigtige opdragelsesaspekter? Så kan et rådgivningsforløb med fokus på kommunikationen være løsningen for jer.

 

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er bedst for dig/Jer, så tøv ikke med at kontakte mig.