17/03-2020 Information ang. Covid-19 nedlukningens betydning for terapiforløb

 

Min praksis holder åbent med særlige tiltag under hensyntagen til den alvorlige situation omkring Covid-19.

 

Samtaler afholdes i en periode udelukkende som videosamtale eller telefonsamtale. Jeg kan tilbyde videokonsultation via en GDPR-sikker videoforbindelse. Videoløsningen er let at administrere og fungerer som et rigtig godt alternativ til almindelige ansigt-til-ansigt konsultationer. Løsningen kræver kun, at I har en smartphone/tablet eller en pc med mikrofon og webcam.

 

Jeg kontakter igangværende klienter direkte med henblik på at lave aftaler for vores kommende konsultationer. Der vil kunne forekomme ændringer ift., hvornår vores samtale afholdes. Det håber jeg på jeres forståelse for. Jeg kontakter jer ud fra en rækkefølge om, hvornår I har samtaler hos mig.

 

De midlertidige afbudsregler lyder således, at jeg forventer at høre fra jer, hvis I bliver forhindrede. Udeblivelser uden forudgående afbud vil blive takseret som en afholdt konsultation. Jeg vil gerne opfordre til, at afbud sker i så god tid som muligt.

 

Der kan ske væsentlige ændringer ift. ovenstående retningslinjer.

 

Venlig hilsen

Kristina