Psykolog Kristina Søe Høyrup

Vestergade 2D, st.th.

6600 Vejen

Virker det til, at jeg kan være den rette hjælp for dig, så ret henvendelse til mig via telefon 42 44 08 14. Jeg træffes som udgangspunkt bedst mandag, tirsdag og torsdag mellem 8.30 og 9, fredag fra 8-8.30. Onsdag bedes du indtale en besked og så ringer jeg til dig i løbet af dagen.  Alternativt kan du maile mig på kristina@psykologvejen.dk.

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse inden for 1-2 arbejdsdage.

  Find vej

  Min praksis ligger mindre end 100 meter fra banegården og busstationen, hvorfor den er let at komme til fra oplandet, herunder bl.a. Kolding, Lunderskov, Vamdrup, Jels, Rødding, Ribe, Esbjerg, Grindsted og Billund.

  Jeg holder til i samme bygning som et af byens lægehuse samt Jysk Fynske Medier. Min praksis ligger til højre lige når du kommer ind af hovedindgangen, og med eget venteværelse med direkte indgang til terapilokalet er du sikret en høj grad af diskretion.

  Der er gratis parkeringsmuligheder på Vestergade.

  4-trinsforløbet

  Trin 1: Kontakt mig

  Virker det til, at jeg kan være den rette hjælp for dig, så ret endelig henvendelse til mig via telefon 42 44 08 14. Jeg træffes som udgangspunkt bedst mandag, tirsdag og torsdag mellem 8.30 og 9, fredag 8-8.30. Onsdag bedes du indtale en besked på min telefonsvarer og så vil jeg ringe dig op. Alternativt kan du maile mig på kristina@psykologvejen.dk. Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse inden for 1-2 arbejdsdage.

  Trin 2: 10 minutters uforpligtende, gratis telefonsamtale

  Jeg tilbyder en 10 minutters gratis og uforpligtende telefonkonsultation, når du henvender dig første gang.

  Hvis du ønsker det kan vi aftale at tale sammen over telefonen, hvor du får mulighed for at danne dig et bedre indtryk af, om jeg er den rigtige psykolog for dig, og hvor jeg ligeså vurderer om jeg er den rette psykolog til jobbet. Hvis jeg vurderer, at den problemstilling, som du søger hjælp til, ligger uden for mit kompetenceområde, lader jeg dig det vide og forsøger at guide dig videre.

  Trin 3: Indledende samtale

  Til vores første samtale får du mulighed for at få endeligt bekræftet om kemien er god, og om du ønsker at fortsætte forløbet. Jeg bruger samtalen til at lære dig og din situation bedre at kende samt til at undersøge nærmere, hvad du ønsker at få ud af forløbet. Samtalen vil foregå i min psykologpraksis centralt beliggende i Vejen.

  Trin 4: Terapiforløbet

  Efter den indledende samtale sætter vi de næste par aftaler ind i kalenderen. Nogle ønsker samtaler én gang om ugen, andre hver anden uge og andre igen én gang om måneden. Vi afstemmer løbende, hvad der er det rette interval for dig. Samtalerne vil foregå i min psykologpraksis centralt beliggende i Vejen.